19 February 2013

BIOKAP Nutricolor Delicato 4.0 prirodno kestenjasta


Kod Euphytos sam boje za kosu već spomenula kako mi je ova zapravo bila prvi izbor, ali nisu imali željenu nijansu. Srećom, zalihe se obnavljaju i sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako su sve preporuke bile utemeljene. Za više detalja, pravac nastavak :)






Cijena: 67, 50 kn. Dostupnost: (biljne) ljekarne. Zemlja porijekla: Italija.

Boja dolazi u standradnom pakiranju, uz dvije iznimke, jednu korisnu i drugu neobičnu: dobije se kremica za zaštitu kože oko kose, dok se umjesto regeneratora dobije šampončić. Upute i informacije o proizvodu na hrvatskom jeziku nalijepljene su na vanjsku stražnju stranu pakiranja (slika gore). Slova nisu nevidljiva, ali nisu naočalonošcima friendly. Rukavice su dovoljno velike za muške ruke, a nalaze se uz upute u unutrašnjosti. Preporuke koje sam spomenula u uvodu dolaze s foruma, a potvrdila ih je i Voodoo Blonde u svijetloj nijansi druge linije istog proizvođača - link na recenziju.






1 = Boja. 2 = Razvijač. 3 = Zaštitna krema. 4 = Šampon.








Boja je ugodna za nanošenje i držanje. Ima miris, ali neće zapljusnuti. Pokriva sijede, a rezultat ne da je ispao dobar, nego sam uspjela dobiti hladniju nijansu na kosi koja prirodno vrvi crvenim pigmentom. Kosa je prije bojanja bila u blago rečeno jadnom stanju. Kod posljednjeg javljanja spomenula sam iziritiranost vlasišta i pojačano lučenje masti. Osim toga, poslušala sam savjet frizerke i farbam se svaka 3 mjeseca jer je polovica kose presušena od prijašnjih pothvata. Evo rezultata:


BIOKAP Nutricolor Delicato 4.0



Ne bude li se ispirala, HG ooou jea :)



IZVOR



Jeste isprobali već Biokapove boje za kosu? Znate za bolje? Pravac komentari :)


Pozdrav,
Zmaj


5 comments :

  1. ajde zakon, nek je i tebi dobra, ja sam svojom oduševljena, fakat mi je HG. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw, meni se ispire kroz 3 tjedna, nekad i kasnije, ovisno s čim perem i to.

      Delete
    2. Hej draga :) hvala na info, ma ako izdrži tri tjedna i to je super jer mislim da ću kosu ipak početi ćešće farbati.

      Pozdrav :)

      Delete
  2. Ja se ne usudim sama farbati doma ni u kojoj varijanti, ali za ovi sam boju već čula od prijateljice koja ima strašno osjetljivo vlasište i koža bi joj totalno podivljala kod frizerke. Ona joj je preporučila ovu boju i od tada su "muke po frizuri" stvar prošlosti! Eto, ja nisam puno pomogla, ali prosljeđujem dalje tuđa iskustva :).

    Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja, zato me dragi farba :D

      Ful mi je drago mi što ima još pozitivnih dojmova i, još više, što je frendica našla rješenje za osjetljivost vlasišta ;)

      Pozdrav :)

      Delete