22 February 2013

INTERIJERI: Emily Henderson

Bjesumično listajući TV kanale u nadi da ću naletiti na nešto zanimljivo prije nego mi se bapšuvarivarivo ohladi, ulovila sam kraj emisije Secrets From a Stylist i odmah se bacila na istraživanje.






 Daklem, ova je mlada dama dizajnerica interijera, i to dobra. Stojim iza ove tvrdnje bez obzira slagao li se njen ukus s Vašim ili ne. Dobra je iz razloga što a) nije iritantna (ovo je takav must, a toliko rijedak medju dizajnerima u sličnim emisijama), b) zna znanje i c) zna kako ga prenijeti. Kad kažem c) mislim jezikom zadnjih amatera, dok sadržajno zadovoljava upućenije. U emisiji stilizira prostore na način gdje žrtve (sretnici :D) biraju predmet koji im se najviše svidja izmedju hrpe itema iste svrhe, a različitog dizajna. Primjerice, imaju 20 različitih šalica za kavu ispred sebe i biraju onu s kojom bi se najradije družili. I tako nekoliko tura dok ne skuži koji je njihov stil i započne s preuredjenjem. Iako svi stilovi nisu po mom ukusu, kvalitetno su odradjeni. Žena ima osjećaj za estetiku, raspored i harmoniju. Evo linka na njenu stranicu: klik, na kojoj, osim postova vezanih direktno uz dizajn, piše i životno štivo, poput odličnog 15 do's and don'ts when trying to get (and keep) a design internship or assistant position (link). Iskreno, smatram ovo primjenjivim u socijalnoj interakciji pri svakom poslu. Ubuntu ;) U nastavku fotogalerija dražih mi radova. Prije fotogalerije, nekoliko kratkih i korisnih HOW TO video uradaka.











































Jeste li već upoznati s radom Emily Henderson? 

Kako vam se svidja?

Da vidimo ima li design-junkieja :D



Pozdrav :)
Zmaj



5 comments :

  1. fantastični su mi ovi interijeri na slikama! nisam nikada čula za nju,sad ću još malo njuškati :)

    ReplyDelete
  2. I meni, totalno patim za dizajnom interijera :)
    Javi ako nađeš nešto bolje i ljepše da još malo slinim ;)

    ReplyDelete
  3. crvenkapica05 March, 2013

    ovo mi je jedan od (ako ne i top ;) tvojih najdražih "članaka" na blogu :D
    puno ti hvala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obzirom na tvoju struku, uopće se ne čudim ;)

      Hvala tebi sunce :*

      Delete
  4. Jako lijep stil i način uređenja. Baš mi se sviđa ovaj luster. Kreveti su divni, ali ono što me naravno najviše oduševljava je prozračnost doma dobivena svijetlim bojama. Jako ukusno sređeno, sve pohvale.

    ReplyDelete